Nyheter
Om AK
Butik
FöreläsningarForelasningarrenzo
Enver Ramirez
Stellan Elebro
Om Renzo RenzoHannaAbrahamHenkePetraKarwanLottaSofiaSamiJohannesGeorgBlogg (extern länk)
Blogg (extern länk)

Kontakt

 

besokmacforum

Konstnarsnamnden
hamnarbetarforbundet

AK Reality

AK Inspiration
cafe paus

fitnessfestivalen

stefanjarl

birrofilm


utmarkelserkulturstipendietDeREELReelHeARTidfaMiami nominationAK BG

..

Föreläsningar


renzohanna

Aneröd Kultur erbjuder föreläsningar med kompetenta och spännande föreläsare. En del är passionerade författare, filmare eller musiker som brinner för att berätta om sin konst. Andra är experter inom subkulturer, ideologier, religioner eller om missbruk och dylikt. En del av föreläsarna vi erbjuder tillhör också kulturen/subkulturen eller ideologin han eller hon föreläser om.

Tanken är att erbjuda en bred kompetens till skolor, myndigheter, fritidsgårdar, företag, fackföreningar och så vidare som vill veta mer om något speciellt ämne.

Om man vill kan man anlita två föreläsare med motsatta åsikter eller syn på världen för att få en dynamisk och spännande diskussion.

Aneröd Kultur har som mål att vara den mest kunniga banken inom de flesta områden i livet, därför kommer vi inte väja för att erbjuda kontroversiella föreläsare eller ämnen.

Samtidigt kommer vi erbjuda personliga och fantastiska författare, musiker och filmare som står utanför subkulturer och ideologier men som lever för sin passion för kulturen och konsten och vill sprida den passionen till andra som drömmer om att syssla med kultur.

Vi kommer efterhand att utöka antalet föreläsare så titta gärna in på sidan då och då.

Jakobabraham'renzo


sofialottakarwan
enverstellanhenkesamiFör mer information eller bokning av föreläsning kontakta:

Cecilia Kri
cecilia@anerodkultur.se
0708- 18 56 76